A A+ A++
księgowość dla firm
Doświadczony i księgowy

Zespół doświadczonych księgowych

Nasz zespół stanowią księgowi, którzy ukończyli renomowane uczelnie i posiadają wieloletnie doświadczenie praktyczne.

Szefem całego zespołu i prezesem zarządu Księgowość Warszawa KDS Sp. z o.o. jest pani Krystyna Siewiorek, której długoletnie doświadczenie w prowadzeniu ksiąg rachunkowych różnych branż jest gwarancją merytorycznego profesjonalizmu i najwyższych standardów wykonywania usług księgowych.

Krystyna Siewiorek

Wykształcenie

Absolwent Szkoły Głównej Handlowej oraz Studiów Podyplomowych w zakresie Nowoczesnej Rachunkowości Finansowej i Zarządczej. Uczestniczka wielu szkoleń z zakresu rachunkowości i podatków, w tym również ostatnio przez ponad 6 miesięcy w 2014 r. uczestniczyła w szkoleniu dla kandydatów na doradców podatkowych.

Doświadczenie

Pracowała w przedsiębiorstwach różnych branż. Od fundacji, poprzez firmy produkcyjne i usługowe, spółki prawa handlowego oraz firmy prywatne. Doświadczenie zawodowe zdobywała także w korporacjach z udziałem kapitału zagranicznego (m.in. Pharmindex Poland), a także zróżnicowanych pod względem obrotów, liczby zatrudnionych pracowników, zastosowanych rozwiązań podatkowych oraz złożoności procesów i procedur księgowych. Bogate doświadczenie ułatwiło jej poznanie zasad funkcjonowania przedsiębiorstwa, znajomość których jest niezbędna w rzetelnym prowadzeniu ksiąg rachunkowych.

Kompetencje

Główna Księgowa od 1998 r., od 2001 r. posiada licencję na usługowe prowadzenie ksiąg rachunkowych.

Rozeznanie

Długoletnie zatrudnienie na stanowisku głównej księgowej umożliwiło jej gruntowne poznanie przepisów ustawy o rachunkowości, przepisów prawa podatkowego, finansów i bankowości, prawa handlowego i innych zagadnień oraz możliwość zastosowania ich w praktyce.

Języki

Posługuje się językiem angielskim w mowie i piśmie, a ostatnio zaczyna posługiwać się językiem włoskim.

Prywatnie

Miłośnik sportu (bieganie oraz jazda na rowerze) oraz muzyki klasycznej.

Dotknij tutaj i zadzwoń